Categories
Uncategorized

Spil 7/11 med kammeraterne eller kæresten

Som de fleste drukspil, kræver Seven Eleven ikke ret megen hjernekræfter. Det ville også være en selvmodsigelse med drukspil. Apropos hjerne og druk, så er der gode nyheder til alle der elsker en tår eller to: Det er nu videnskabeligt afkræftet, at hver brandert koster millioner af hjerneceller livet.

Det har du måske lært i skolen, eller af pegefingersvingende forældre. Men det passer simpelthen ikke. Uanset hvor meget du drikker så ødelægger det ikke hjerneceller. Hvordan denne skrøne nogensinde er opstået er uvis. Vis er nu, at det er en skrøne og uden hold i virkeligheden.

Det er også forkert at hjerneceller aldrig kan regenerere sig. Det kan de, om end noget langsomt.

Druk er sjovt, med mål

Det er dog stadig usundt at drikke for megen alkohol. Det har i længden meget alvorlige konsekvenser for helbredet. Og ikke kun for ekstreme alkoholikere med skrumpelever. Overdrevent alkoholkonsum ødelægger ikke hjerneceller, men helbredet. Som med stort set alt andet også, målholdenhed er hemmeligheden bag succes.

Men lad os antage at alle er fornuftige mennesker, som ser drukspil som noget sjovt til særlige lejligheder. Så er Seven Eleven helt perfekt. Som sagt, kræver det ikke mange hjerneceller, men derimod skal du være opmærksom og reagere hurtigt. Heller ikke noget man bliver bedre til, som antallet af shots’ene stiger.

Spillet går ud på at I tildeler hinanden slurke med hjælp af terninger. Slår du 7, 11, eller to ens tal, betyder det at du skal udfordre en medspiller til duel.

Kan du tømme glasset hurtigere end terningerne falder?

Din modstander skal tømme et glas som står midt på bordet. Det er vel ingen stor udfordring? Jamen det bliver det, når det skal ske inden du kan slå 7, 11, eller et par. Glasset bliver fyldt hver gang et af de magiske tal bliver slået. Og modstanderen skal blive ved med at tømme det, indtil han eller hun får drukket glasset hurtigere end de rigtige tal falder.

I tilfælde du får ondt af den stakkels modstander, kan du redde ham eller hende ved selv at drikke glasset.

En anden variant

I denne variant af det klassiske Seven Eleven drukspil må udfordreren først røre terningerne når modstanderen har rørt drikken. Modstanderen må dog gerne prøve at snyde tig til at slå terningerne ved at lade som om han vil drikke.

I begge varianter er det altid taberens opgave at fylde glasset.
Når det bliver sjovere endnu

Som aftenen skrider frem, får man måske lyst til at lave lidt om på spillet. Det er op til fantasien at udvikle nye varianter af spillet. Hvad med at tilføje lidt ekstra pift i form af lidt legetøj? Sexlegetøj på lovebuddy.dk for eksempel? Det er selvfølgelig kun sjovt hvis alle er med på den.

Det passer for resten heller ikke at man får dårlig ryg af onani. Det er noget som vores bedsteforældre har lært i skolen, eller til konfirmationsundervisning.