Categories
711

Opskriften på en god aften i byen

Det er fredag eller lørdag, og I aften skal du i byen med dine venner. I er dog ved at blive trætte af jeres sædvanlige forfest, jeres sædvanlige diskotek og det sædvanlige stop ved en shawarma-bar på vej hjem. I denne artikel kan du finde inspiration til, hvordan I kan bære jer ad med en sjov og anderledes bytur, som I sent vil glemme. Vær dog opmærksom på, at denne artikels eksempel på en mindeværdig bytur kan være et dyrere alternativ, end hvad du normalt er vant til, at en bytur koster. Vidste du, at du kan tage et lynhurtigt lån på din mobil? Det kan du læse mere om her.

Step 1: Sjov aktivitet som opvarmning

Inden byturen for alvor skydes i gang, starter denne dag med, at I tager ud og prøver en aktivitet sammen. Se det som en form for “rystesammentur”, der danner grobund for den bytur I skal have senere på aftenen. Her kan der være tale om ting såsom gokart, paintball eller fodboldgolf. Pointen med dette er, at I ikke blot gør, som I altid har gjort. I dag gør i noget ud over det sædvanlige, bruger lidt ekstra kroner og får nogle fede oplevelser sammen! 

Step 2: God mad og planlagte lege

Efter en fed aktivitet er det på tide at få noget lækkert mad i maven. Her kan I vælge at tage på restaurant, men I kan også lave maden sammen hjemme hos en af personerne, som deltager i festlighederne. Således kan I spare penge, hygge ved at lave maden selv og bruge lidt ekstra penge på alkohol i stedet for. 

Normalt tager man en festlig aften med vennerne, som det kommer. Men denne dag er det hele planlagt, hvorfor nogle i jeres vennegruppe har fået til ansvar at stå for nogle forskellige spil i løbet af aftenen. Dette kan være alt lige fra pokerturnering og fifaturnering til druklege såsom Seven Eleven drukspillet. Her kan dem, som fik smæk i paintball eller gokart tidligere på dagen tage deres revanche! 

Step 3: Tag afsted til den aftalte bar/diskotek/værtshus

Klokken er ved at blive mange, og det er på tide, at I kommer ud af døren. Her anbefales det, at I inden afgang har aftalt, hvor I skal hen. Og eventuelt har I også et backup-sted, hvis der er propfyldt det første sted, I tager hen. Grunden til dette er, at mange byture ofte kan gå i stå, hvis man går og bruger lang tid på at finde det perfekte sted. Derfor har I i aften en fast plan, og måske har I allerede booket et bord på et af byens store diskoteker, således at I kan føre jer frem som konger. Når I er kommet til dette punkt, er der ikke andet for end at sige god aften og god bedring i morgen!