Categories
711

Tre gode råd inden du åbner op for øllen

Når vennerne samles og alkohollen flyder, så kan det hurtigt gå vildt for sig. Der er mange procenter, som skal nedlægges, og det er derfor en god ide at have styr på, hvordan man ikke tidligt hjem, fordi man har det dårligt. Der er mange måder, hvorpå man kan kontrollere, at man kan holde til de drinks, som man vælger at drikke, men i denne artikel er der udvalgt tre gode råd til, hvordan du sørger for, at du kan holde ud hele aftenen, og at tømmermændene dagen efter ikke er altødelæggende. Du kan finde mere inspiration til din næste bytur hos de kendte på Kendte.dk. Her kan du se de kendtes vilde fester og måske finde inspiration til din næste. 

Husk at spise

Skal man hurtigt ud af døren, fordi man skal være hos vennerne tidligt,kan man hurtigt glemme, at man skal spise, inden man drikker. Når du har mad i din mave, så optages alkohollen ikke lige så hurtigt i blodet, da maden absorbere noget af det. Dette gør også, at du ikke bliver lige så hurtigt syg i byen, skulle du drikke for meget. Der findes retter som er bedre end andre, inden man vælger at drikke, men holder man sige til mad, som har et større kulhydratindhold, så er man ofte på den sikre side. En af de bedste typer af aftensmad, som man kan spise inden byen er rugbrød og selvom det ikke lyder som den vildeste mad til forfesten, så er det helt klart den bedste for din krop. 

Husk at drikke vand

Mange har hørt reglen en drink og et glas vand. Dette betyder, at du skal tage et glas vand efter hvert eneste shot eller drink, som vælger at drikke. Dette kan dog for de fleste være en del, og derfor er det ikke så vigtigt, at man drikker halvt vand og halvt alkohol, men blot at du får noget i løbet af aftenen. Dette hjælper nemlig med at fortynde alkohollen i blodet, så du ikke bliver lige så hårdt ramt af procenterne. Så husk derfor, at du engang imellem skal tage et glas vand, og at dette vil hjælpe dig på længere sigt. Specielt med tømmermændene dagen efter. 

Spis når du kommer hjem

Når du kommer hjem fra byen eller fra vennerne, så er det vigtigt, at du får noget at spise. Dette kan lyder svært, efter man har drukket fem liter øl, men det er godt for din krop at få noget i maven. Når det er vigtigt at spise efter en bytur, så er det fordi det er lang tiden siden, at du sidst har givet din krop næring og længe siden, at du sidst har givet din krop noget til at absoberere alkohollen. Det er altså en perfekt undskyldning for at svinge forbi McDonalds på vejen hjem, eller måske få sig en slice hos den lokale pizzamand, da det er det bedste for din krop.