Categories
Uncategorized

Seven Eleven (7/11) drukspil kan hjælpe med lektierne!

Ja du læste rigtigt. Hos GoTutor skal undervisning og godt humør hænge uløseligt sammen! Vi ved godt at det kan være kedeligt at gå i skole, og endnu kedeligere at lave skolearbejde derhjemme – nu man endelig har fået fri! Med en underviser fra GoTutor gør vi læring til en leg. Hvis du allerede kender reglerne til Seven Eleven (7/11) bliver det endda endnu nemmere at få styr på de emner eller de fag, der driller. 

Vores regler: 

Her gælder det dog ikke om at gøre dig fuld, men frustreret! Når den der har terningen slår 7, 11 eller par udfordres du, ikke til at tømme glasset, men til at løse en opgave. Det kan være et matematisk problem – en ligning for eksempel, det kan være et svært begreb fra danskundervisningen eller samfundsfag, eller det kan være en formel fra fysik du skal kunne udenad. Opgaven skal være løst inden modstanderen igen slår 7, 11 eller par, og hvis de slår en af disse igen, skal du løse endnu en opgave. Man kan enten lægge en masse opgaver af forskellig slags i en skål, og lade den udfordrede trække en tilfældig, eller også kan den der slår med terningen selv finde på opgaverne.

Skolen forventer at man skal kunne en hel masse ting i hovedet – man skal kunne huske mange forskellige begreber i mange forskellige fag, man skal huske formler og ordklasser, og ens hjerne får ikke lejlighed til at sortere det hele. Derfor er det ikke altid nok bare at øve sig alene. Det er både kedeligt og ikke altid specielt effektivt. Spil og leg er altid effektiv, når du skal lære huskeregler, for det øver dig i at komme hurtigt frem til det du skal huske, hvilket du faktisk skal kunne til mundtlige eksamener, hvor presset virkelig er på. 

Mangler du en at spille med? Med en lektiehjælper fra GoTutor kan læring blive sjovt! Vi har lavet en masse spil, som vores undervisere har med sig, og er klar til at dele med dig. For de lidt ældre elever, der er for gamle og for modne til sådan noget som vendespil, har vi modificeret det populære Seven Eleven (7/11) drukspil til at fungere som læringsværktøj. På den måde går du ikke glip af sjov læring, og samtidig får du styr på reglerne i spillet inden du skal til din næste fest. 

Hos GoTutor har vi mange spil med i kufferten, men måske kan du og din underviser sammen finde på et helt nyt – måske endnu et der er inspireret af et drukspil du kender! Ring til GoTutor, så tager vi en uforpligtende samtale om, hvad du har brug for!