Categories
Uncategorized

Er alkohol skyld i hårtab?

Der kan være mange årsager til hårtab. Rigtig mange døjer med enten tyndt hår, eller at håret helt falder af. Det kan der være rigtig mange forskellige grunde til – og alkohol kan være en af dem. Døjer du med hårtab, er det vigtigt at finde hovedårsagen hertil, for at kunne afhjælpe det bedst muligt. Det er dog ikke altid lige nemt. Kan det ikke lade sig gøre at finde årsagen, er der heldigvis også mange produkter og gode råd, der kan benyttes imod hårtab, så du igen får håret tilbage. 

Dit hår afspejler din livsstil 

Håret bliver i stor grad påvirket af den livsstil du lever. For at dit hår skal kunne gro, og være stærkt og sundt, er det vigtigt at kroppen får en masse næring i form af mineraler, vitaminer og proteiner. En af bivirkningerne ved at leve en usund livsstil, er at kroppen ikke får nok af disse. Når kroppen ikke får den næring der er brug for, går det blandt andet ud over håret. Dit hår har ved forkert kost og for lidt motion, ikke mulighed for at holde sig sundt, og falder derfor lettere af. 

Vil du gøre noget godt for dig selv og dit hår, skal du derfor ændre en smule i nogle af dine vaner. Det er vigtigt at sørge for, at få en nærerig kost og dyrke minimum 30 minutter motion om dagen. Derudover kan alkohol også spille en stor rolle, når det gælder hårtab. Døjer du med hårtab, vil det derfor være en god ide, at skære lidt ned på den front. Alkohol er, som de fleste godt ved, hverken godt for dit psykiske eller dit fysiske helbred. Derudover påvirker det håret, på den måde, at når du indtager alkohol, udsætter du kroppen for en form for stress. Det sker, fordi kroppen går i gang med at bekæmpe den alkohol du indtager, som hurtigt sætter dit immunforsvar på overarbejde. Det stresser kroppens normale tilstand, og skader derfor kroppens sundhed. Netop derfor, får kroppen svært ved at få næring og vitaminer, og det går ud over produktionen af håret. Dermed ikke sagt, at du behøver at droppe alkohollen helt, men et mindre alkoholindtag, vil helt klart hjælpe dig på vejen mod sundere og stærkere hår. 

Få hjælp til hårtab med de rette produkter 

Ud over at ændre din livsstil med både bedre kostvaner og mere motion, er der også en lang række forskellige produkter, som kan hjælpe imod hårtab. Der er forskellige brands, som er gået ind i kampen mod hårtab, med nogle veludviklede produkter. En af disse er Vivasan. Virksomheden producerer hårprodukter, der hjælper håret med at gro, og blive sundere. Produkterne indeholder en masse gode vitaminer, mineraler og proteiner, som er rigtig gode for håret. Derudover indeholder de også en serum, som skal give ekstra hjælp til hårets vækst. Du kan derfor undgå hårtab med Vivasan, og igen få sundt og frisk hår. Ved at omlægge dine kostvaner, dyrke mindst en halv times motion om dagen og benytte dig af de rette produkter, er du godt på vej i kampen mod hårtab.